Zó simpel is het

Een site maken was nooit zo simpel

Met Nerriebuilder kan je zeer eenvoudig je eigen website maken. Hiervoor hoef je geen computerkenner te zijn. Iedereen kan direct aan de slag. Of het om een bedrijfswebsite of een persoonlijke website gaat, alles is mogelijk met Nerriebuilder.

Bedrijven

Nerriebuilder is zeer geschikt om een website voor je bedrijf te maken. Het is niet nodig is om dure webdesigners te betalen om je site te laten onderhouden, dit kan je namelijk eenvoudig zelf doen.

Maak een site in vier stappen

Het maken van een website is kinderspel met Nerriebuilder. Programmeerkennis niet niet nodig en toch maak je een professionele site. Hieronder zie je hoe je in vier eenvoudige stappen een website maakt.

STAP 1: Kies een template

Het kiezen van een template kost je hooguit een paar minuten. Daarna kan je meteen aan de slag met bouwen.

STAP 2: Richt je site in

Met de eenvoudige editor richt je je site in door elementen te slepen. Pas het design aan om je site uniek te maken.

STAP 3: Maak reclame

Maak reclame voor je site en ontvang je eerste bezoekers. Volg de groei van je site in de statistieken.

STAP 4: Laat je site groeien

Optimaliseer je site en zorg voor nog meer bezoekers. Gebruik de tools van Nerriebuilder om je site nog beter te maken.

De krachtige Nerriebuilder editor

Met de editor richt je je site precies in zoals jij wilt. Voeg elementen toe en bepaal zelf het uiterlijk van je site. Alles werkt door simpel de elementen naar je site te slepen. Dit is kinderspel, echt iedereen kan het!

Sleep elementen naar je site

Hieronder staan een paar elementen die je aan je site kan toevoegen. Het is mogelijk om onbeperkt veel elementen op een pagina te plaatsen. Je kan elementen onder elkaar, maar ook naast elkaar plaatsen.

Je site helemaal responsive

Je site wordt automatisch geoptimaliseerd voor elk schermsoort (ook wel responsive genoemd). Of het nu een smartphone, tablet of zelfs een televisie scherm is. Hier hoef je zelf niks voor te doen. Bekijk hieronder een voorbeeld site op een smartphone of tablet.

Overal je site aanpassen

Het is mogelijk om je site vanaf verschillende apparaten te bewerken. Zo werkt de Nerriebuilder editor ook perfect op een iPad of andere soort tablet. Houd je site dus ook onderweg of op vakantie up-to-date.

Mobiele techniek

Naast dat je site er goed uit ziet op kleine schermen, wordt je site ook volledig geoptimaliseerd. Zo worden afbeeldingen automatisch verkleind om ervoor te zorgen dat je site altijd snel kan laden.

Hoog in Google

We snappen dat je zo veel mogelijk bezoekers op je site wilt ontvangen. Daarom optimaliseren we elke site automatisch voor Google en andere zoekmachines (SEO). Daarnaast kan je zelf met de uitgebreide tools je site optimaliseren.

Uitgebreide statistieken

Met uitgebreide statistieken krijg je extra informatie over je bezoekers te zien. Bekijk uit welk land bezoekers komen en welke pagina’s op je site het meest bezocht zijn. Met deze gegevens kan je optimalisaties uitvoeren om nog meer bezoekers te krijgen.

Eigen e-mailadressen

De e-mailadressen zijn in de vorm van: naam@sitenaam.nl Uiteraard kan je zelf bepalen welke naam en welke sitenaam je wilt gebruiken.

Maak een blog

Met Nerriebuilder voeg je eenvoudig een blog toe aan je website. Zo houd je je bezoekers altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom je website. Het bloggen gaat precies op de zelfde eenvoudige manier als de rest van Nerriebuilder.

Support waar we trots op zijn

De Nederlandse Nerriebuilder support staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of om verder te helpen met je website. Daarnaast hebben we een uitgebreid help center waar je antwoord vindt op (bijna) al je vragen.